Enkelt fakturaprogram

Enkelt fakturaprogram

Fakturaprogram på Nett Inv24 - Enkelt, Fleksibel
demo Registrering
Over 40 000 små bedrifter har stolt på oss for å opprette og sende fakturaene deres siden 2008!
Fakturering
raskt og enkelt
Kundestyring
enkel kundedatabase
Inventar
produkter og tjenester database
Statistikk
nyttige datainnsikter

Inv24 ble opprettet i 2008 som en helt gratis online faktura programvare som opprinnelig ble brukt til interne behov for et lite europeisk selskap. Samtidig bestemte vi oss for å gjøre det gratis for alle å bruke. Siden Inv24 raskt ble populært, begynte vi å motta flere forslag til hvordan vi kunne forbedre programvaren. Dette motiverte oss til å lage en ekstra betalt plan og bruke ekstra ressurser på forbedringer.

Inv24 er spesielt utviklet for eiere av småbedrifter som foretrekker å gjøre fakturering selv. Det er veldig enkelt å bruke og krever ikke teknisk eller regnskapskunnskap. Inv24 er fullstendig lokalisert for 30+ land, og vi har over 40 000 registrerte bedrifter fra hele verden, hovedsakelig fra Europa, Nord-Amerika og Australia.

Våre viktigste prioriteringer er brukervennlighet, bekvemmelighet, sikkerhet og konfidensialitet. Derfor gjør vi alt vi kan for å gjøre fakturering enda mer praktisk. Vi lagrer dataene dine på en sikker måte, gjør ikke flere handlinger med dem og overfører ikke dataene til tredjeparter. Du kan være sikker på at dataene dine holdes på et pålitelig sted og er godt beskyttet av streng europeisk lovgivning.

INVOICE24 OÜ
Väike- Ameerika 8, 10129 Tallinn
Org nr: 12544478


KONTAKT OSS


Inv24 review Magnus Andersen
Webdesigner
Takket være Inv24, så glemmer jeg aldri en betaling igjen!
Inv24 review Grete Helgesen
Transporttjenester
Inv24 passer best for meg. Jeg har optimisert bedriftsprossesene med automatisert faktura.
Inv24 review Jonas Bjerke
Bygge- og anleggsvirksomhet
Det er ikke noe som er enklere å bruke enn Inv24. Bare noen få klikk, så er fakturaene mine klare. Det er det beste faktureringsprogrammet på internett !