Enkelt fakturaprogram

Gratis pristilbudsmaler


1. PDF-pristilbudsmaler
2. HTML-pristilbudsmaler
3. Word-pristilbudsmaler (.dotx, .doc) / Google docs
4. Excel-pristilbudsmaler (.xls) / Google sheets

1. PDF-pristilbudsmaler:

tilbudsmal TILBUDSMAL (pdf)

2. HTML-pristilbudsmaler:

3. Word-pristilbudsmaler (.dotx, .doc) / Google docs:

pristilbud mal PRISTILBUD MAL (word) tilbudsmal doc TILBUDSMAL DOC (word) tilbud mal google docs TILBUD MAL GOOGLE DOCS (word) eksempel på tilbud fra tømrer doc EKSEMPEL PÅ TILBUD FRA TØMRER DOC (word) eksempel på tilbud EKSEMPEL PÅ TILBUD (word)

4. Excel-pristilbudsmaler (.xls) / Google sheets:

tilbud eksempel xls TILBUD EKSEMPEL XLS (excel) enkel mal tilbud ENKEL MAL TILBUD (excel) mal for pristilbud google sheet MAL FOR PRISTILBUD GOOGLE SHEET (excel) pristilbud mal tømrer xls PRISTILBUD MAL TØMRER XLS (excel) salgstilbud mal SALGSTILBUD MAL (excel)

Fordeler med å bruke en profesjonell mal for pristilbud

Et pristilbud er et profesjonelt utarbeidet dokument som viser et estimat av de totale kostnadene for tjenestene du foreslår å yte.

Det er ideelt for å sende et pristilbud til potensielle kunder. Enkeltpersoner eller merkevarer som trenger tjenestene dine, vil vurdere pristilbudet ditt fordi det avslører kostnadsimplikasjonene ved å bruke tjenestene dine.

I stedet for å gi løfter om å levere en utmerket jobb, er det å sende kundene dine et pristilbud et proaktivt skritt som overbeviser klienten om at du er klar til å begynne å jobbe med prosjektet.

Når det gjelder et pristilbud som et juridisk bindende dokument som angir en avtale om at et budsjett skal utføre kontrakten, er tilbudet for jobben bare gyldig når klienten godkjenner. Det er derfor viktig at du bruker en profesjonell pristilbudsmal som gir din potensielle klient et godt inntrykk av tjenestene dine.

Hva er funksjonene i en pristilbudsmal?

Alle typer bedrifter trenger en profesjonell pristilbudsmal. Det er mulig å sende kundene et estimat av prosjektets kostnader fordi pristilbudsmaler kan tilpasses for å passe til den typen jobb du byr på.

Her er de grunnleggende funksjonene i en profesjonell pristilbudsmal:

Fordeler med å bruke en profesjonell pristilbudsmal

Her er de viktigste grunnene til at du bør ha en pristilbudsmal; Leter du etter en pristilbudsmal for bedriften din? Vi har et bredt spekter av profesjonelle pristilbudsmaler for vellykkede bedrifter:

1. PDF-pristilbudsmaler
2. HTML-pristilbudsmaler
3. Word-pristilbudsmaler (.dotx, .doc) / Google docs
4. Excel-pristilbudsmaler (.xls) / Google sheets